aktualne
DomůPro ženyŽádná z karet v tarotovém balíčku není špatná

Žádná z karet v tarotovém balíčku není špatná

-

Mnoho lidí se bojí nechat si vyložit tarotové karty, protože se bojí, že dostanou „špatnou“ kartu. To by však nemělo nikoho znepokojovat, protože tarotový balíček neobsahuje žádné „špatné“ karty. Karty jako „ďábel“ nebo „smrt“ mohou působit zlověstně a děsivě, ale ve skutečnosti tomu tak není.

Věštci mohou při výkladu tarotových karet využít svou intuici; často tyto karty znamenají cokoli jiného než smůlu. Je-li karta ďábla vytažena svisle, představuje vaši temnou stránku a protichůdné síly, které vás drží při zemi a brání vám být tou nejlepší verzí sebe sama.

Může to znamenat, že jste značně ovlivněni závislostmi, špatnými návyky, toxickými vztahy, negativními myšlenkami atd. Obrácená karta ďábla se ve výkladu objevuje, když jste na pokraji průlomu, ale potřebujete se nejprve zbavit jakýchkoli nezdravých vazeb nebo přesvědčení.

Jakkoli děsivě může karta smrti působit, nepředstavuje skutečnou fyzickou smrt. Obvykle znamená změnu nebo konec vztahu či zaměstnání.

Zajímají Vás také zvířata nebo umění či móda? Pak Vás zveme na náš blog, kde o těchto věcech píšeme zajímavé články. Ale také i o jiných zajímavých tématech mezi nebem a zemí.

Například špercích, drahých kamenech, přírodě, slavných lidech, či o různých jevech co ovlivňují člověka v jeho životě.

Mrkněte se na naše články, kde se například dočtete zajímavosti o tom, co to je esoterika  nebo co a kdo je šaman a informace o pentagramu.

Must Read

- Reklama -PR článek